Detailní popis produktu
Maximální zachování živin v certifikované kvalitě BIO
Kakaové boby jsou plody Theobroma cacao, malého stále zeleného stromu rostoucího v tropických klimatických podmínkách. Kakao je přirozeně bohaté na nutriční elementy a fytonutrienty. Po stránce antioxidantů jde o jednu z nejbohatších potravin vůbec - obsahuje jich obrovské množství (více než červené víno, borůvky, Acai bobule, granátová jablka a Goji bobule dohromady).
Dávkování: Vmíchejte 3 lžičky do 300 ml mléka, ovocných nebo zeleninových nápojů, džusů.
Výživové údaje:
| 100 g (% RHP*) |
Energetická hodnota | 1289 kJ / 308 kcal |
Tuky | 11 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 6,5 g |
Z toho mononenasycené mastné kyseliny | 3,7 g |
Z toho polynenasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 11,9 g |
Z toho cukry | 0 g |
Vláknina | 31,1 g |
Bílkoviny | 21 g |
Sůl | 0,3 g |
Další složky | |
Draslík | 1500 mg (75 %) |
Vápník | 150 mg (18,8 %) |
Fosfor | 600 mg (85,7 %) |
Hořčík | 525 mg (140 %) |
Železo | 10,5 mg (75 %) |
Zinek | 7 mg (70 %) |
Theobromin | 2,4 g |
Složení: 100% kakaový prášek z bobů (Theobroma cacao) z Peru.
100% kakaový prášek.
Parametry produktu:
EAN: | 5400706613286 |
---|---|
Položka byla vyprodána… |
Produkt naleznete v této kategorii
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Vše OK :-)
Ověřená kvalita zboží, pečlivý popis složení.
Dobrá komunikace, vstřícnost, ochota. Všechno super.
Dobrý den,
děkujeme za milou recenzi! Podle objednávky šlo o Kotvičník (Tribulus) nať 1 kg – Bulharský a jsme rádi, že s ním má přítel dlouhodobě dobrou zkušenost.
Pro ostatní zákazníky přikládáme odkaz na produkt:
👉 https://www.biorenesance.cz/kotvicnik--tribulus--nat-1kg-bulharsky/
Těší nás, že jste s nákupem spokojeni, a budeme se těšit na příště!
Dobrý den, Marci,
moc děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! 😊
Jsme rádi, že jste spokojená – rychlost doručení a kvalita produktů jsou pro nás opravdu důležité, a moc nás těší, že jste to ocenila.
Budeme se těšit na další objednávku!
K tomuto produktu zatím nikdo hodnocení nepřidal. Buďte první.