MACA BIO - Peruánský ženšen 250g, Salvia Paradise

Kód: SPS174M250
Akce Tip BIO
–20 %
765 maca bio peruansky zensen 250g salvia paradise
399 Kč –20 % 319 Kč 284,82 Kč bez DPH 127,60 Kč / 100 g
Skladem (obchod) (>5 ks)
Můžeme doručit do:
25.11.2024
Možnosti doručení
MAKA HORSKÁ, LEPIDIUM MEYENII walp

Detailní informace

Detailní popis produktu

MAKA HORSKÁ, LEPIDIUM MEYENII walp v Bio kvalitě

Běžné názvy: Maca, Peruvian ginseng, Pepper grass, Pepper weed, Mace. Španělsky: Peru maca, Maka. Quechua: Maca, Maca-maca, Maka. Jiné: Maino, Ayak chichira, Ayak willku.

Domorodí obyvatelé Peruánských And tradičně využívají Macu (Lepidium meyenii) již od dob prvních civilizací, dávno před vznikem Velké Incké říše, pro její vysokou nutriční hodnotu a léčebné účely.

Maca je zdroj sacharidů, bílkovin, škrobů, esenciálním minerálu především jód a železo, dále pak draslík, vápník, měď, sodík, hořčík, zinek, mangan, fosfor a z vitamínů např. B1, B2, B6, B12, C a E. Za farmakologické účinky bulvy maky je pravděpodobně zodpovědný celý komplex obsahových látek.

Dávkování a způsob použití: 1 lžičku prášku z Maky rozmíchat ve vodě, šťávě či koktejlu a vypít nejlépe ráno při snídani, můžeme opakovat před obědem či výkonem max. 6g denně.

Maka je velmi bezpečná bylina a je možné ji užívat dlouhodobě

Složení: 100% Lepidium meyenii BIO

Země původu: Peru

TIP na přípravu: požadované množství nejprve vložíme do sklenice, přidáme pouze 2x více vody nežli obsahu prášku a rozmícháme na hustou pastu. Tuto pastu již libovolně ředíme tekutinou, přičemž nevznikají hrudky.

Surovina pro individuální použití-přípravu bylinného čaje

 

 

více v herbáři

 

Doplňkové parametry

Kategorie: DOPLŇKY STRAVY
EAN: 8595595904168
Země původu: PERU
Kategorie: BIO, Adaptogeny, Afrodiziaka, nootropika, stimulanty, superpotraviny, peruánská medicína
Parametry produktu: Bio kvalita, vysokohorský adaptogen, Originální peruánská maka mletá hlíza,
Certifikát: BIO
Datum minimální trvanlivosti/DMT: 12/24

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: