Vláknina
- Nedostatek: Přibližně 90 % evropské populace nekonzumuje doporučené množství vlákniny, což může vést k trávicím problémům a zvýšenému riziku chronických onemocnění.
- Význam: Vláknina je důležitá pro zdraví trávicího systému a pomáhá udržovat zdravou střevní mikroflóru.
- Přirozené zdroje: Ovoce, zelenina, celozrnné produkty, luštěniny, ořechy a semena.
- Doplňky stravy: Vlákninové doplňky mohou pomoci dosáhnout doporučeného denního příjmu, zvláště u osob s nízkou konzumací vlákniny ve stravě.
Nejprodávanější

BIO Psyllium vláknina - slupky - Plantago Psyllium

- BIO prebiotická vláknina z akácie a baobabu- Podpora mikrobiomu- Potrava pro prospěšné biokultury- 100%...

- Žvýkací želé s vlákninou (inulin) z kořene čekanky - Přírodní příchuť jahoda- 3.800mg inulinu ve 2...

- Probiotika s vlákninou- Podpora pravidelného vyprazdňování- Garance 25 miliard KTJ v každém sáčku-...

- Probiotika s vlákninou - Podpora pravidelného vyprazdňování- Garance 25 miliard KTJ v každém sáčku-...

- Komplexní podpora zažívacího traktu- Lněné semínko, psyllium, jablečný pektin- Kelp, rýžové otruby a...

Psyllium vyvolá v žaludku pocit sytosti, proto je psyllium vhodným pomocníkem při redukčních dietách,...

Psyllium vyvolá v žaludku pocit sytosti, proto je psyllium vhodným pomocníkem při redukčních dietách,...