Whey Worx 4kg čokoláda
Kód: 16133Detailní popis produktu
WHEY WORX
WHEY WORX = severská kvalita = cros-flow syrovátkový proteinový koncentrát s přidanými enzymy (amyláza, proteáza, laktáza, lipáza, celuláza) a psylliem (rozpustná vláknina) + delikátní chuť, to vše bez použití umělých sladidel.
Doplněk stravy, se sladidlem.
WHEY WORX představuje novou generaci syrovátkových koncentrátů s maximální biodostupností a s nulovým obsahem umělých sladidel a nežádoucích umělých a syntetických aditiv, které jsou pro tělo a životní prostředí nepřirozená. Delikátní, velmi příjemná chuť a maximální čistota umožňuje dlouhodobé dávkování bez vedlejších nežádoucích účinků.
Protože je WHEY WORX jednoznačně zaměřen na kvalitu a čistotu, je slazen pouze steviol-glykosidy. WHEY WORX neobsahuje žádné neplnohodnotné zdroje bílkovin jako je kolagen (beef protein), či sójová bílkovina.
Aditivum č.1 pro snadné a rychlé trávení = bioaktivní laktáza + trávící enzymy
Laktáza je enzym, který má schopnost rozštěpit balastní disacharid laktózu na monosacharidy glukózu a galaktózu. Aby mohlo tělo bílkovinu správně vstřebat, musí jej rozložit na peptidy a dále na aminokyseliny, které se mohou vstřebat skrz střevní stěnu. Tělo kvůli tomu potřebuje enzymy zvané proteázy. A pravě tyto enzymy jsou spolu s lipázami, které štěpí tuky, a amylázami štěpícími sacharidy součástí produktu
Aditivum č.2 pro bezproblémové trávení = koncentrovaná rozpustná vláknina psyllium
Optimální množství koncentrované rozpustné vlákniny ve formě psyllia je garancí optimálního průchodu a vstřebávání aminokyselin, to vše bez nežádoucích vedlejších účinků.
Hlavní benefity produktu:
- Severská kvalita = Made in Suomi + Swerige
- Syrovátkový proteinový koncentrát + 5 enzymů + psyllium = maximální možná efektivita vstřebávání bílkoviny
- 72 g bílkovin na 100 g
- Čistá, jemná chuť
- Neobsahuje umělá sladidla, slazeno steviol-glykosidy
Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
- Budování svalové hmoty
- Regeneraci svalové hmoty
- Efektivní posílení tréninkových výsledků
Značka Nutriworks
Mladá, úspěšná a velmi dynamická. Tak lze charakterizovat Nutriworks, finskou značku ze země tisíce jezer. Celkový koncept značky, která byla založena v roce 2009 v Helsinkách, vychází z moderního a etického přístupu ke sportovní výživě a to jak v souvislosti s nejnovějšími trendy, tak se zdravým životním stylem. Projekt značky vznikl také v reakci na sílící tzv. mainstreamový trend levné sportovní výživy velmi nízké kvality.
NutriWorks tak představuje profesionální koncept sportovní výživy určený především pro sportovní kluby, výživové poradce a specializované prodejce. Všechny produkty jsou vyráběny ve Finsku a Švédsku v souladu s nejvyššími normami kvality. Hlavní filozofií značky je maximální možná kvalita, funkčnost, jednoduchost a přijatelná cena. Zboží je nabízeno ve dvou řadách - bílá řada je koncipována bez použití umělých sladidel a černá řada s minimalizovaným obsahem umělých sladidel.
Balení: 4 kg
Dávkování: Rozmíchejte 30 g (jedna odměrka) s 2-4 dl vody v šejkru, po dobu 25-30 sekund. Dávkujte po tréninku nebo během dne na svačinu.
Upozornění: Skladujte v suchu, při pokojové teplotě (15-25°C), mimo dosah dětí. Může obsahovat stopy sóji, vajec a lepku.
Výživové údaje:
Počet dávek v balení: 30 x 33 g | 100 g | 30 g* |
Energetická hodnota | 1627 kJ /389 kcal | 487 kJ / 117 kcal |
Tuky | 6,5 g | 2,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3,8 g | 1,1 g |
Sacharidy | 9,7 g | 2,9 g |
z toho cukry | 8,8 g | 2,6 g |
Vláknina | 2,6 g | 0,8 g |
Bílkoviny | 72 g | 22 g |
Sůl | 0,3 g | 0,09 g |
*1 dávka odpovídá 30 g. Balení obsahuje 133 dávek.
Enzymy:
| ve 100 g |
Laktáza | 3290 U |
Amyláza | 240 U |
Proteáza | 60 U |
Lipáza | 10 U |
Celuláza | 2 U |
Složení: syrovátkový proteinový koncentrát, nízkotučný kakaový prášek (6 %), emulgátor (slunečnicový lecitin), vláknina psyllium, aroma, sladidlo steviol-glykosidy, enzym laktáza (Aspergillus sp.), trávicí enzymy (amyláza, proteáza, laktáza, lipáza, celuláza).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.